PLS AUDiO

hifi luidsprekerfabrikant

& verkoop audio apparatuur

PLS AUDiO
HiFi LUiDSPREKERS

HIFI LUIDSPREKERS OP MAAT

Wij doen er alles aan om u een optimaal presterend product aan te bieden. Daarom selecteren wij uitsluitend de allerbeste componenten en materialen. Door het samenstellen hiervan ontstaat een perfect klinkend luidsprekersysteem waar u jarenlang plezier van heeft.

 

Pls Audio luidsprekersystemen bieden naast de hoge kwaliteit en rijkheid aan geluidsweergave ook een grote flexibiliteit ten aanzien van uw wensen als klant. Denk hierbij aan de vele keuzes van afwerking: elke RAL kleur en diverse kleuren frontdoek, alsmede afwerking in echt houtfineer zijn mogelijk.

 

Luidsprekers worden per set (paar) inclusief doekfront en rubbervoeten geleverd.
De garantie op onze luidsprekers is 5 jaar.

 

 

OPTIES (AFWERKING)

- Diverse RAL kleuren

- Zijdeglans, Hoogglanslak

- Houtfineer

- Diverse kleuren doekfront

- Spikes + evt flordisk

ZELFBOUW LUIDSPREKERS

Onze luidsprekersystemen zijn ook leverbaar als compleet zelfbouwpakket. Tevens levert Pls Audio losse componenten en materialen die u nodig heeft voor het zelf bouwen of ontwikkelen van luidsprekers. Denk hierbij aan diverse merken luidsprekerunits, elektronicacomponenten zoals spoelen, condensatoren, weerstanden en alle overige benodigdheden.

 

Pls Audio denkt graag met u mee en zet uw luidsprekeridee├źn om in een praktisch eindresultaat. Zo berekenen en fabriceren wij o.a. overnamefilters, correctienetwerken en luidsprekerkast systemen.

 

- Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de speciale luidsprekerzelfbouw website.